Hrací supervíkend přinesl téměř vyrovnanou bilanci

28.10.2018 17:51

Naše družstva v dlouhodobých soutěžích odehrála tento víkend celkem 12 mistrovských utkání. V nich získala pět výher, jednu remízu a šest proher. 

Nejlepší výsledky mělo naše áčko, v divizi zvítězilo jak v pátém, tak i v šestém kole a plně tak využilo domácího prostředí. Porazilo Bystřici pod Hostýnem A 10:2 a Dolní Němčí A 10:8. Po šestém kole je tedy v tabulce na velmi pěkném třetím místě. V krajské soutěži první třídy muselo naše béčko dvakrát ven, prohrálo se Sokolem Kostelec A 13:5 a s Fryštákem A hrálo 9:9. V tabulce je zatím sedmé. V krajské soutěži druhé třídy hrálo naše céčko také dvakrát venku. Zvítězilo se Sokolem Vsetín 12:6 a podlehlo Horní Bečvě 14:4. V tabulce je zatím také sedmé.

V okresním přeboru první třídy zvítězilo naše déčko 12:6 nad Kroměříží C a naše éčko nad Osíčkem 14:4. V průběžné tabulce je po pátém kole déčko třetí, éčko pak desáté. V okresním přeboru druhé třídy prohrálo naše efk s Kostelcem u Holešova 15:3 a naše géčko s Morkovicemi C 13:5. V průběžné tabulce je po čtvrtém kole efko třetí a géčko páté z osmi účastníků. V okresní žákovské lize prohrálo naše áčko s Kostelcem u Holešova 4:6 a naše béčko s Bystřicí pod Hostýnem 7:3. V průběžné tabulce je áčko sedmé a béčko osmé.