Naše družstva o víkendu odehrála deset utkání

18.10.2015 21:32

O tomto víkendu již začala i okresní žákovská liga, takže našich osm družstev v dlouhodobých soutěžích odehrálo celkem deset utkání. Souhrnná bilance byla tři výhry, tři remízy a čtyři porážky. Nejlépe si vedla žákovská družstva v okresní žákovské lize. Áčko i béčko dokázaly zvítězit. Áčko porazilo Bystřici pos Hostýnem 6:4 a béčko vyhrálo v Kroměříži také 6:4. Mládí máme tedy dobré.

Dospělým se už tak dobře nedařilo. Áčko hrálo doma v divizi dvakrát 9:9, a to s Bystřicí pod Hostýnem a se Slavičínem. V tabulce je tedy po čtyřech kolech na předposledním jedenáctém místě. Béčko hrálo v krajské soutěži II. třídy dvakrát venku. V Otrokovicích s místním céčkem prohrálo 11:7 a v Hluku prohrálo 14:4. V tabulce je po čtvrtém kole na devátém místě.

V okresním přeboru I. třídy zvítězilo déčko doma nad Količínem těsně 10:8 a céčko remizovalo v Hulíně s místním céčkem 9:9. Po třetím kole je déčko bez ztráty bodu na druhém místě a céčko je sedmé. V okresním přeboru II. třídy se našim družstvům vůbec nedařilo. Éčko prohrálo doma s Osíčkem 6:12, nepodařilo se mu využít skutečnost, že soupeř hrál pouze ve třech. Efko pak prohrálo v Morkovicích s místním céčkem 18:0. V tabulce je po dvou kolech éčko třetí a efko šesté. V okresní přeboru II. třídy je letos pouze šest družstev.