Vstup do sezony přinesl především vyrovnaná utkání

16.09.2017 21:07

Dlouhodobé soutěže dospělých začaly v sezoně 2017/2018 nezvykle brzy, a to již nyní, tedy v půlce září. Vstup našeho áčka do III. ligy se příliš nevydařil. Prohráli s KST Vsetín na domácí půdě 1:10. Čestný bod uhrála dvojice Karel Posolda, Marek Bednář ve čtyřhře.

Naše béčko, jako další nováček, tentokrát v krajské soutěži I. třídy, porazilo tým Otrokovic B 10:8. Tři body dělali Karel Posolda, Radek Doležel a Marek Vizner. Veledůležitý bod ze čtyřhry přidali Karel Posolda s Markem Viznerem.

Našemu céčku, tedy dalšímu nováčkovi, tentokrát v krajské soutěži II. třídy, však právě čtyřhra nevyšla ani jedna, a právě proto prohrálo nejtěsnějším výsledkem 10:8 v Morkovicích. David Stoklásek uhrál čtyři body, Libor Zachoval a Libor Liška uhráli po dvou bodech.

Jediné družstvo, které nebylo o tomto prvním víkendu nováčkem, bylo družstvo žen v divizi Zlínského kraje. Již loni v ní totiž hrálo poprvé. To však mělo samé prohry. Nyní hned v prvním utkání těsně zvítězilo. Vyhrálo ve Vsetíně s místním TJ Sokol B 6:4. Dva body uhrála Martina Sigmundová a Lea Hlobílková, jeden přidala Eliška Chvátalová. Dvojice Martina Sigmundová a Lea Hlobílková získala také veledůležitý bod ve čtyřhře.